Ledande inom maskin- och transporttjänster

Med kunden i fokus

Med en nära och personlig service

Söderhamns LBC är ett ledande företag inom maskin- och transportförmedling med en stark lokal närvaro i Söderhamn och omgivande regioner. Genom våra delägare kan vi erbjuda en bred och djup kompetens inom branschen, vilket garanterar högkvalitativa tjänster. Vi sätter alltid kunden i fokus och erbjuder en nära, personlig service för att möta era specifika behov. Här är en översikt över de tjänster vi erbjuder:

Våra tjänster

Kontakta oss
  1. Anläggningsmaskiner

    Vi erbjuder ett varierat utbud av anläggningsmaskiner, såsom grävmaskiner och hjullastare, som är lämpade för olika typer av projekt. Maskinerna är välunderhållna för att kunna möta de krav som ställs i anläggningsarbeten.

  2. Anläggningsbilar

    Vår fordonsflotta inkluderar anläggningsbilar för transport av material som jord, grus och sten. Vi ser till att transporterna sker på ett effektivt och säkert sätt, anpassat efter varje projekts behov.

  3. Fjärrtransporter

    Vi erbjuder fjärrtransporter över hela Sverige och ser till att gods levereras tryggt och i rätt tid. Våra fordon är utrustade för att klara olika typer av gods och transportavstånd.

  4. Maskintransporter

    Vi tar hand om transport av tunga maskiner, med vår moderna utrustning och erfarna förare kan vi säkerställa att transporten sker smidigt och säkert.

  5. Kranbilar

    Med våra kranbilar kan vi hjälpa till med lyft och flytt av större objekt. Oavsett behov, så finns vi här för att assistera med rätt utrustning och kompetens.

  6. Vinterväghållning

    Vi erbjuder tjänster för att hålla vägar säkra under vintern, inklusive snöröjning och halkbekämpning. Vi arbetar flexibelt för att möta väderförhållandenas skiftningar.

  7. Containertransporter

    Vi erbjuder transporter av containers för olika behov, från avfallshantering till byggmaterial. Vi har robusta containers i flera storlekar för att passa olika typer av uppdrag.

  8. Containeruthyrning

    Utöver transporter erbjuder vi uthyrning av containers för kort- och långsiktiga projekt. Våra containers är anpassade för förvaring eller avfallshantering beroende på projektets krav.

  9. Bohagsflytt

    Vi erbjuder flytthjälp för både privatpersoner och företag. Vi tar hand om allt från packning till transport, med fokus på att flytten ska ske smidigt och tryggt.

  10. Berg- och grusförsäljning

    Vi tillhandahåller material som bergkross och grus för bygg- och anläggningsprojekt. Vi säkerställer att materialet håller god kvalitet och är lämpligt för sitt ändamål.

  11. Jordförsäljning

    Vi säljer jord som passar för trädgårds- och landskapsprojekt. Jordens kvalitet är noggrant utvald för att ge bra förutsättningar för växtlighet.

  12. Sommarsaltning av grusvägar

    För att minska damm och förbättra vägytor under sommaren erbjuder vi saltning av grusvägar. Detta bidrar till en bättre körupplevelse och säkrare vägar.